Webdesign
De lay-out van Uw nieuwe website wordt in overleg met U ontwikkeld. Hierbij staat Uw huisstijl of logo centraal. Teksten en beeldmateriaal, zoals foto's en logo's, worden door U digitaal aangeleverd.
Echter, heeft U op dit moment nog geen enkel idee hoe Uw eigen website eruit zou moeten komen zien? Wanhoop niet! Na het oriŽnterend gesprek zullen wij U enkele uitgewerkte voorbeelden laten zien zodat U snel een eerste indruk zult hebben waarop we dan verder kunnen bouwen.
Naast de technische zaken is het belangrijk dat Uw nieuwe site overzichtelijk oogt en dat de bezoekers niet voortijdig afhaken. Uw website moet verder voorzien zijn van de meest actuele informatie. Tenslotte zal de beoordeling van Uw potentiŽle klanten het succes van de site bepalen.

Binnenkort eigenaar van een heuse webwinkel?
Elk jaar stijgt de omzet via webwinkels, zowel in Nederland als wereldwijd. Ook voor U kan internet een overweging zijn om Uw artikelen aan te bieden via Uw eigen webwinkel.
Wij zullen Uw webwinkel geheel in overleg met U ontwikkelen. Uw logo en huisstijl zullen ten grondslag liggen aan Uw eigen webwinkel. Naast de layout bouwen wij de bestelgegevens, verkoopvoorwaarden, garanties, rubrieken, etc. Ook het online betaalgedeelte zal aanwezig zijn. Tevens bieden wij U de mogelijkheid om via een eigen module Uw artikelen met gegevens en foto's in te voeren. Deze gegevens kunt u daarna ook heel makkelijk aanpassen. Zo onderhoudt u makkelijk Uw eigen webwinkel en zijn Uw producten dag en nacht te bewonderen en te bestellen.© Copyright 2008 - 2012 MeulKo Live. Disclaimer.