U bent op zoek naar een betaalbare website voor de startende ondernemer?
Of, als doorgewinterde ondernemer, wilt U een geheel nieuwe website c.q. webwinkel laten ontwikkelen?
Of kiest U toch liever voor de mogelijkheid om Uw reeds bestaande website een meer professioneel uiterlijk te geven?


Dan bent U bij MeulKo aan het juiste adres!! Wij verzorgen een goede presentatie van Uw diensten en artikelen op het World Wide Web.

Wie zijn wij?
Wij zijn een kleinschalig bedrijf uit Helmond en zijn sinds 2003 aktief in het ontwikkelen van websites, webshops en beheerapplicaties voor het midden- en kleinbedrijf.
Een website van MeulKo is altijd verzorgd maatwerk. Wij maken geen gebruik van goedkope voorgeprogrammeerde templates. Bij ons is elke website uniek waarin Uw inbreng van grote waarde is.

Een belangrijk aspect waar we goed op letten zijn de kosten voor onze klanten. De kosten van een website zijn namelijk vaak moeilijk van tevoren in te schatten. Toch zijn wij van mening dat de klant waarde hecht aan duidelijkheid en daarom heeft MeulKo ervoor gekozen om websites tegen een vast bedrag te ontwerpen. Geen gedoe met meerkosten voor extra pagina's. Het prijs risico ligt dan ook volledig bij ons!! Mail ons gerust voor een prijsopgave. U zult merken dat wij U een uitstekende prijs/kwaliteits verhouding kunnen bieden.

Naast het financiŽle aspect staat bij ons de bereikbaarheid ook hoog in het vaandel. U kunt ons altijd telefonisch of per email bereiken.

Meer informatie over een website of webwinkel?
Graag vertellen wij U in een persoonlijk gesprek meer over de mogelijkheden om over te gaan naar een eigen website of webwinkel.

Kijk bij portfolio voor de meest recente projecten.


© Copyright 2008 - 2012 MeulKo Live. Disclaimer.